Συχνές Ερωτήσεις

 1. Τι είναι το “the Ritual project” ;
  Το the Ritual project είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο διατίθενται προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα κατά βάση ελληνικά
 2. Πως μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις ;
  Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε νέα & ειδικές προσφορές, εγγραφείτε στο newsletter μας. Μόλις το πραγματοποιήσετε, θα είστε οι πρώτοι που θα μάθετε για οποιαδήποτε προσφορά ή έκπτωση έχουμε.
 3. Πως μπορώ να δημιουργήσω ένα λογαριασμό στο the Ritual project ;
  Μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής για να δημιουργήσετε τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό. Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Τώρα είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε μια εξαιρετική συλλογή επιλεγμένων προϊόντων.
 4. Πως μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά στοιχεία μου ;
  Επιλέξτε «Αλλαγή προσωπικών στοιχείων» αφού έχετε πρώτα συνδεθεί. Μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη σελίδα εισόδου.
 5. Τρόποι Πληρωμής
  ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
  Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. Επιβεβαιώνουμε ότι η εταιρία μας δεν λαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.
  ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνεται (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας courier (courier center ταχυμεταφορές), με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής. Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης 3-7 εργάσιμων ημερών.
  ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας                  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
  GR6701725070005507108489311
  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:
  GR8701107850000078501399394
 6. Επιστροφές / Αλλαγές
  Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δεν σας ικανοποιεί για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να το επιστρέψετε (και θα σας επιστρέφουν τα χρήματά σας με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας), ή να το αλλάξετε (έντυπο αλλαγής θα βρείτε εδώ).
  Αλλαγές και επιστροφές γίνονται εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
  Επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε η να αλλάξετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή δεν έχουν φορεθεί πέρα από την δοκιμή, σιδερωθεί, πλυθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Επίσης τυχόν ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε. Απαραίτητα πρέπει να συνοδεύονται με την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης η το τιμολόγιο.
  Ελλάδα:
  Για επιστροφές το κόστος εξόδων αποστολής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
  Για αλλαγές το κόστος εξόδων επιστροφής και μετέπειτα αποστολής του προϊόντος ανέρχεται στα 6 ευρώ (εφόσον στάλει με την Courier Center ταχυμεταφορές) και επιβαρύνει τον αγοραστή κατά την παραλαβή του προϊόντος αλλαγής. Διαφορετικά μπορείτε να το επιστρέψετε με όποιον τρόπο εσείς επιθυμείτε με δική σας χρέωση και όταν παραλάβετε το προιόν της αλλαγής πληρώνεται 3.5 ευρώ τα έξοδα αποστολής.
  Εξωτερικό:
  Το κόστος εξόδων για επιστροφή η αλλαγή και μετέπειτα επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνει τον αγοραστή.
  Μέχρι τη στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμάς βρίσκεται στη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του. Η διεύθυνση που θα αποστείλετε το προϊόν είναι Εϋνάρδου 197, Πάτρα, 26331
  Οι προσφορές δεν επιστρέφονται.
  Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να καλέσετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας, 6936065711, 6945188290 (10:00πμ - 17:00μμ) ή στείλτε μας mail: info@theritualproject.gr
 7. ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  Ελλάδα:
  Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν.
  Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι 3.5 ευρώ.
  Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας Courier Center & Speedex Courier (και των συνεργατών τους).
  Europe and rest of world:
  DHL. Ανάλογα με την χώρα και το βάρος των προιόντων της παραγγελίας ισχύει ο τιμοκατάλογος της DHL.*Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε από το eshop μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για χώρες εκτός ΕΕ, οι τελωνειακοί δασμοί και οι φόροι που ενδέχεται να προκύψουν καλύπτονται από τον παραλήπτη. Αυτός ο κανόνας περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία.. 
 8. ΔΙΑΦΟΡΑ
  Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει, τα διατιθέμενα προϊόντα, τις τιμές πώλησης και τους λοιπούς όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των καταναλωτών. H εταιρία μας αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη.
  Ο Κώδικας Καταναλωτικής Δεοντολογίας για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, όπως διαμορφώθηκε βάσει της υπ’ αριθμ. 31619οικ/15-3-2017 Απόφασης του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΕτΚ Τευχ. Β ́ 969/22-3-20170, δημοσιεύεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.theritualproject.gr και μπορείτε να τον διαβάσετε εδώ:https://www.e-nomothesia.gr/katemporeio/upourgike-apophase
  Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015 και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/? event=main.home.show για εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς.
  Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Πάτρας.