Χειμωνιάτικα tips | Apeiranthos natural Skincare

Χειμωνιάτικα tips | Apeiranthos natural Skincare

Τι πιο όμορφο από μία ενυδατωμένη & υγιή επιδερμίδα το χειμώνα? Χωρίς υπερβολές και με προϊόντα περιποίησης βγαλμένα από τη φύση. Με τα μοναδικά προϊόντα της "Apeiranthos natural skincare" η διαδικασία της περιποίησης γίνεται ιεροτελεστία.

1. Μην ξεχνάς ποτέ το αντιηλιακό σου

Ακόμα και το χειμώνα, όταν ο καιρός είναι μουντός και το κρύο τσουχτερό, κανείς μας δεν φαντάζεται ότι ο ήλιος μπορεί να είναι βλαβερός για την επιδερμίδα του. Η επιβλαβής ακτινοβολία UV επιτίθεται «στα κλεφτά» στα κύτταρα της επιδερμίδας σας, χωρίς καν να το παρατηρείτε. Η σωστή και συνεχής προστασία από τον ήλιο όχι μόνο μειώνει τον κίνδυνο δερματικών διαταραχών, αλλά επίσης δρα ενάντια στα σημάδια της γήρανσης. 

2. Δώσε τη σημασία που αξίζει στον καθαρισμό

Ένα κοινό λάθος στην περιποίηση της επιδερμίδας το χειμώνα, είναι ο καθαρισμός με ένα σκληρό καθαριστικό. Στόχος ενός καθαριστικού προσώπου είναι η αφαίρεση των ρύπων, του make up και του αντιηλιακού, χωρίς όμως να αφαιρούνται τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας. Ιδανική επιλογή στην περίπτωση αυτή αποτελεί ο διπλός καθαρισμός. Ξεκίνα με ένα έλαιο καθαρισμού, όπως είναι το Cleansing oil, το οποίο επαναφέρει το λιπιδικό φραγμό.

3. Αυτή απολέπιση!

Συνηθίζουμε οι περισσότεροι να υπερβάλουμε όσων αφορά την απολέπιση, με αποτέλεσμα να την ξηραίνουμε ή και να την ερεθίζουμε. Όταν ο καιρός αρχίζει να παγώνει, αρχίζουν και τα νεκρά κύτταρα να αποβάλλονται πιο δύσκολα. Γι' αυτό χρησιμοποίησε τη Green clay mask  για βαθύ καθαρισμό ή απολέπιση, ώστε τα συστατικά των ενυδατικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα και να είναι πιο αποτελεσματικά.

4. Προτίμησε τα έλαια προσώπου

Το Facial oil δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, συγκρατώντας την υγρασία της επιδερμίδας, η οποία ενισχύεται χρησιμοποιώντας πριν το Regenerating facial mist. To έλαιο προσώπου έχει τεράστια μαλακτικά οφέλη λόγω των υψηλών επιπέδων λιπαρών οξέων και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες.

Επιστροφή στο ιστολόγιο